Algemene Verwarming & Sanitairwerken

Loodgieter in Lier AVS - centrale verwarming & sanitair

Bent u op zoek naar een deskundige en ervaren loodgieter in Lier of omgeving voor uw sanitair en/of verwarming? Iemand waarop u kunt vertrouwen voor een goede afloop en snelle service?
Dan zit u goed bij AVS in Lier.
Er is geen karwei die wij niet aankunnen!

Wij zijn niet enkel specialist in algemene verwarmingswerken en sanitaire werken, maar ook in efficiëntie. Zowel voor installaties als onderhoud en herstellingen kunt u op ons beroep doen. Nieuwbouwproject of renovatie: Op ons kunt u altijd rekenen!

Wat doen we?

U heeft een probleem met een lekkende kraan? Of u zoekt een vakman voor de totaalrenovatie van uw badkamer? Contacteer ons of lees eerst meer over onze sanitaire werken.

Uw ketel of verwarmingsinstallatie is aan onderhoud of herstelling toe? Vraag het ons of lees eerst meer over onze verwarmingswerken en herstellingswerken.

Nieuwsgierig naar onze realisaties? U wil graag weten wat wij allemaal in huis hebben? 
Bekijk dan hier alvast enkele van onze gerealiseerde projecten

Waar werken we? AVS doet loodgieterij in Lier & ruime regio!

AVS in gevestigd in Lier maar is werkzaam in de ruime regio Antwerpen. Zoekt u een loodgieter in Lier, Kessel, Nijlen, Duffel, Mechelen, Rumst, Mortsel, Lint of een andere gemeente in de omgeving? Contacteer ons!

Wil u ons eerst nog wat beter leren kennen vooraleer u beslist om met ons in zee te gaan? Lees dan hier over ons.

Contacteer ons

Wenst u meer info over wat wij precies voor u kunnen betekenen en hoe wij dat aanpakken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Ook voor een afspraak en een gratis offerte op maat.